La Foret

KWALITEIT, LIEFDE en TOEWIJDING

La Foret is ontstaan ​​uit de wens en het doel om de producten die in ons thuisland worden geteeld en geproduceerd, bekend te maken. Dit bedrijf zet zich elke dag in om het bewustzijn te vergroten en de typische producten van een klein land als Albanië te evalueren. Ons doel en verlangen maken mij tot een van de presentatoren en de beste kenner van de kwaliteit en waarde van typische Albanese producten.

Ons idee, onze toewijding en onze wens is om onze klanten de mogelijkheid te geven om de uitstekende producten van ons land te proeven en deze natuurlijk op elke tafel te hebben staan ​​zodat iedereen ervan kan genieten.

La Foret onderneemt en selecteert typisch Albanese producten van hoge kwaliteit. De producten worden gecontroleerd en goedgekeurd door de relevante instellingen. Het kwaliteitsbeheer van onze producten volgt hoge normen volgens kwaliteitscontroles om te bieden wat de klant vereist en verdient. Hun verpakking, conservering en distributie worden gecontroleerd om de versheid en voedingswaarde te behouden. Wij garanderen producten van uitstekende kwaliteit en smaken op uw tafels.

ALBANESE WIJNEN

La Foret is gespecialiseerd in ambachtelijke Albanese wijnen. De druiven komen van lokale wijngaarden in verschillende regio’s van Albanië. De druiven worden zorgvuldig geoogst en met de hand geplukt om hun smaak en aroma te behouden. De meest bekende Albanese labels zoals Berat Puls en Pamid bieden een onbeschrijfelijk gevoel en een zeer unieke smaak onder andere.

Wij willen wijnkenners kwalitatieve, verfijnde Albanese wijnen aanbieden. La Forêt weerspiegelt deze originaliteit en kwaliteit.

Waarom Albanese wijnen? Het land heeft een uitgesproken mediterraan klimaat, wat betekent dat de winters mild zijn en de zomers over het algemeen warm en droog. Het gunstige klimaat en de vruchtbare grond van de bergachtige gebieden van het land zijn geschikt voor wijnbouw. ​​Het land heeft een van de oudste wijnbouwtradities, die minstens 3000 jaar teruggaat tot de bronstijd van de Illyriërs. Samen met buurland Griekenland heeft Albanië de langste ononderbroken geschiedenis van wijnbouw in Europa.

Als u als wijnliefhebber een voorkeur heeft voor elegante, verfijnde Albanese wijnen met ‘ziel’, dan bent u bij ons aan het juiste adres.